Furgonok és kisteherautók bérlése

Kapcsolat

A lefoglalt kisteherautók átvételi helyének címe: 1221 Budapest-Budafok, Pedellus utca 23.

Érkezésüket negyed órával előbb legyenek kedvesek jelezni!

Dádi Consult Kft. Google+ oldala, nagyobb térkép

Nyitvatartás

Teherautó bérlési igény esetén non-stop hívhatja, hiszen a szükség nincs időhöz kötve. A teherautók kiadásában és visszavételében az egyéni igényeknek megfelelően rugalmasak vagyunk. A fenti rugalmasság végett, minden esetben előzetes egyeztetés és foglalás szükséges a teherautó bérléshez. Hétköznapokon 7.00-tól, szombat, vasárnap és ünnepnapokon 7.30-tól kínálunk átvételi időpontokat, előzetes egyeztetés után lehetőség van a teherautó bérlés első napja előtti átvételre is (délután/este).

Amennyiben a teherautó bérlés napjának délutánján adná le az autóját, azt 4->8 hónapokban 19 óráig (türelmi idő fél óra), 9->3 hónapokban 18 óráig (türelmi idő fél óra) teheti meg díjmentesen (előzetes egyeztetés esetén ettől eltérhetünk). Természetsen a bérlést követő nap reggeli teherautó leadás (24 órán belüli) is díjmentes. Egyéb időpontokban is lehetőség van a teherautót elvinni illetve visszahozni (telefonos egyeztetés után), ebben az esetben a készenléti díj 1 000 forint / alkalom. Amennyiben a teherautó béréshez sofőrt is igényel, úgy természetesen nincs készenléti díj. A teherautó bérés, és az ahhoz kapcsolódó árak bruttó árak.

Bármilyen kérdése lenne hívjon a +36-30-816-2058-as telefonszámon, írjon emailt az info@teherautoberlet.hu emailcímre.

Az online teherautó foglaláshoz kattintson az alábbi linkre! Mielőtt kitölti az űrlapot, kérem, minden esetben keressen telefonon a szabad időpontok végett! Kérjük, foglalás előtt tájékozódjon a bérelni kívánt kisteherautó méretéről, bérleti díjairól, a teherautó bérlet feltételeiről. A fogalásokat beérkezési sorrendben igazoljuk vissza.

Online foglalás

CÉGADATOK